2010. május 14., péntek

A Te csapattrikód!

Eljött az idő, hogy lecseréljük a cserkészing és nyakkendő utáni legfontosabb cserkészruhadarabunk: a csapattrikónk. Az előző póló az elmúlt években jól szolgált, és büszkén viseltük, amikor csak lehetett, de bizony már meglátszik rajta a táborok és métabajnokságok nyoma. Ideje hát, hogy újabb trikókkal vértezzük fel magunkat.
Jelenleg a tervezésnél tartunk, így most még mindenkinek lehetősége van beleszólni, hogy milyen is legyen az új csapatpóló.
A következő az elképzelés: kétszínű, rövid ujjú trikót készíttetünk. Az ujján és a nyaka körül lesz a 2. szín. Elől lesz egy kisebb logó a cserkészliliommal és Szent István aláírásával (ez volt az előző póló elején is), hátul pedig egy nagyobb minta. A minta színe a póló ujjának színével megegyező lesz.
Itt találtok néhány képet a mintákról és a lehetséges színkombinációkról, jobb oldalt pedig egy szavazót, ahol szavazhattok a nektek tetsző változatra. Az üzengetőbe vagy megjegyzésként pedig mehetnek a hozzászólások.


(rájuk kattintva nagyobb méretben is megnézheted a képeket)

A póló elejére kerülő minta majd akkor készül el, ha eldöntöttük, hogy melyik minta megy hátulra.
A szavazás eredménye nem jelenti egyenesen azt, hogy a legtöbb szavazatot kapó változatból lesz csapattrikó, mert felmerülhetnek technikai akadályok a trikónyomásnál. De a véleményetek mindenképp számít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése