2010. június 13., vasárnap

Csapatotthon brigád - részletek



A múltkor beharangozott brigád időpontja vészesen közeleg. Jövő héten, 2010. június 18-19. között együtt újítjuk meg a csapatotthont, és rakjuk rendbe a felszerelést.
Sok munka vár ránk (minden kipakolása, meszelés, parkettázás, lajfestés, leltárkészítés), ezért minden segítő kézre szükség van. De nem csak a munkáról fog szólni a jövő hét vége...

A program:
  • Szerda-csütörtök: előmunkálatok, ekkor lesz a meszelés, és a parketta lerakásának előkészítése is. Ezen csak idősebbek veszünk részt.
  • Péntek: iskola után mindenki hazamegy, megebédel, és utána jön segíteni. Az időjárástól függően fogják néhányan a lajtot festeni, többiek pedig a felszereléssel foglalkozni. Vacsorára mindenki hozzon magával ennivalót. Este lesz lehetőség ott aludni, ha valaki szeretne.
  • Szombat: folytatódik a munka, délután már visszarendezzük a cserkészszobát. Az ebédet cserkészszülők készítik számunkra, úgyhogy lehet otthon szólni, hogy a szülők is jöhetnek segíteni.
A brigád szombat este ér véget. Vacsora már mindenkinek otthon, este pedig már nem alszunk ott, hanem a saját ágyainkban pihenjük ki a jól végzett munkát.

Amit hozz magaddal: koszolható ruha és misére tiszta ruha, 2 rongy, amivel törölni/lemosni lehet, 1 szemeteszsák, 1 üveg ásványvíz, szombatra csajka és evőeszköz, aki ott alszik annak természetesen izolír és hálózsák.
Hozd el a saját mobiltelefonodat is, ha van, mert lesz némi technikai fejlesztés is a csapatban ;) Valamint további meglepetések várhatók...

Tehát péntektől munkára fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése