2011. június 9., csütörtök

Gyereknap

A nemzetközi gyereknap alkalmából Bolyban az alapiskola udvarán mi is kivonultunk néhányan, hogy együtt játsszunk, és az iskolások is kipróbálják 1-2 cserkészjátékunkat.

ha figyelmes vagy, láthatod, amint egy biciklis kesztyű lebeg a képen

Egy sátrat akartunk felállítani, jelezve itt vagyunk, de mikor Pityu kibontotta a Sahara zsákját, meglátta, hogy nincs sátorrúd benne. Hát akkor betettük mélyen a bokorba, mintha nem is hoztunk volna sátrat.

Métáztunk, hol a rutinosabb cserkészek egyre csak a tehetségeket figyeltük a most először pályára álló kicsik között. Mellette íjaztunk, ami a kedvenc szám lett. Nehéz volt fegyelmezni a sort az éppen soron lévő háta mögött. De bemutattuk egyik kedvencemet is, a pajzsostromot. Ebben a játékban a legjobb, hogy keretmesébe lehet foglalni, királylánnyal, várvédőkkel, várkapitányi rangot szerző Dobó Istvánnal, várbevétellel és olykor árulással.

Majd a rendezvényzárás és ebéd után, gyereknap révén mi is engedtünk kicsit a csábításnak: az udvaron egy magas téglafal állt, úgy3 méter körül lehetett. Elkezdtünk versenyezni, hogy ki tud felfutni, felkapaszkodni majd felhúzni magát a tetejére. Elsőként Csacsa teljesítette a kihívást, aki azt hiszem mindjárt az első próbálkozásra fel is jutott (a kezét aztán eléggé fájlalta, és hát elég vörös is volt :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése