2012. február 27., hétfő

Szavazz a filmhétvégére

Ahogy azt már biztosan tudjátok, három hét múlva, március 17-18. között ismét filmhétvége lesz csapatunkban. A részletek majd később jönnek, most annak van itt az ideje, hogy segíts kiválasztani a hétvégén megnézendő filmtrilógiát, vagy tetralógiát, vagy bármi is lesz.
Az oldal jobb oldalán szavazhatsz a jelöltekre. Többet is megjelölhetsz, szóval bármelyiket, amelyiket szívesen megnéznéd. Itt a bejegyzés alatt pedig hozzászólásban bővebben is kifejtheted a véleményed.

A szavazás lezárása után pedig kiderül, hogy milyen jelmez készítéséhez láthatsz hozzá!

12 megjegyzés:

  1. Óóó, máris Nárnia vezet...én mindet szívesen megnézem XD. De az X-Ment nem annyira szeretem, csak Logan miatt, és akkor én már tudom is, kinek öltözök be, ha az lenne végül.

    VálaszTörlés
  2. A Vissza a jövőbe olyan tuti film, hogy aki még nem látta, az dobjon rá egy szavazatot. Annyit mondok csak, hogy őrült tudós einsteines frizkóval, szeméttel hajtott időgép, ami folyton bedöglik, repülő gördeszka, western feeling és szétnevetett fej, miután megnézted. Nagyon TUTI, TUTI film! Legyen elég most ennyi kampányszövegnek, de ha nem szavaztok, akkor bekeményítek! :D

    VálaszTörlés
  3. Ha jól kátom, akkor a Karib-tenger kalózai tarol, de fej-fej mellett halad a Narnia krónikái-val! Viszont a Karib-tenger kalózai 63%-kal (még ezek ellenére is) vezet! Majd meglátjuk.

    VálaszTörlés
  4. Katicán csodálkozom, hogy ide még nem írt kampány-beszédet.
    Azt azért el kell ismerni, hogy kemény kampánystáb-bal büszkélkedhet a Vissza a jövőbe és a Narnia krónikái is.

    VálaszTörlés
  5. Hát névtelen tényleg bekeményített, mert a Vissza a jövőbe felhozta magát. Pedig már azt hittem, hogy azt kizárhatjuk.

    VálaszTörlés
  6. hát igen. 8 szavazattal már felveheti a versenyt a kalózokkal és Narniával.

    VálaszTörlés
  7. Most már 9. Itt valamit sejtek a háttérben, "magasságos egek...". Kampányolni más film mellett is tudunk, ha ügyesek vagyunk... A Narnia-val pedig annyi a baj, hogy ott elég nehézkes beöltözni oroszlánnak mondjuk :)

    VálaszTörlés
  8. ha a Vissza a jövőbe nyer, akkor oda nagyon jól be lehet majd öltözni, és lenne is miből választani. De azért a Narnianál is lehetne ügyeskedni szerintem.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szoros már a verseny. Most legyetek észnél és gépnél Vissza a jövőbe fanok! Ha végig akartok nevetni egy hétvégét, szuperül szórakozni és egy klassz film élményével gazdagodni, akkor szavazzatok, emberek! Ezt a filmet nem megnézni olyan, mintha nem akarnád megkóstolni a csokipudingot. Azt meg ki ne akarná? ;)

    VálaszTörlés
  10. hát... ezek a kampánybeszédek... Névtelen nagyon nyomja a dolgokat már. mintha csak egy VV5-ös kampánybeszédet hallanék. most már én is kíváncsi vagyok arra a Vissza a jövőbe filmre...

    VálaszTörlés
  11. Az biztos, hogy aki még nem látta, az nem fog csalódni benne... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ákos, te már láttad azt a filmet? -csak nem te vagy Névtelen?!-

      Törlés