2012. június 13., szerda

Csapattábor


2012. július 1-10., Diósjenő (Magyarország)

Idén Érsekújvár és Ipolyság cserkészeivel együtt táborozunk. A tábor helyszínére Ipolyságtól nem messze a határon túlra utazunk. Az értesítőt a szükséges igazolásokkal együtt személyesen kapjátok, de a részletek itt is megtalálhatók.




Részvételi díj: 50 € euro (testvéreknek fejenként 30 €)
Útiköltség: 15 € (buszra féljegy igazolvány szükséges)

Felszerelési lista 
Magad pakolj, hogy a táborban is mindent megtalálj! Nagyhátizsákba a ruházatot, cipőt, és kishátizsákba az útiélelmet.
Ruházat: nadrágok és pulóverek természethez közeli színekben (zöld, barna, drapp, ne rikító és „csak-feliratból álló“ ruházat). 
zokni és alsónemű - egyéni igények szerint; fürdőruha/fürdőgatya
nadrág - egy hosszú és két (három) rövidnadrág (legalább 1 olyat hozz, amit a cserkészinghez is  illik venni – beletűrhető és színben is hozzápasszol).
5 db póló (előnyben korábbi cserkésztábori pólók, a hasat és mellkast elfedő)
2 db meleg pulóver
siltes sapka (kötelező!)
széldzseki, esőkabát, szennyes zsák (nem műanyag szatyor)
Cserkész egyenruha: cserkészing, nyakkendő, csapatpóló (ha van). Nyakkendőd jelöld meg!

Cipő: vízhatlan, bokát jól tartó kényelmes bakancs, vagy túracipő; könnyű, szellős tornacipő, strandpapucs vagy sportszandál;
Alváshoz: hálózsák és karimat, meleg alvóruha
Tisztálkodási csomag: fogkefe, fogkrém, szappan, sampon, törülköző, fésű, tükör, WC-PAPÍR (egy tekercs); arckrém vagy napolaj, szőlőzsír, kullancs- és szúnyogriasztó.

Étkezéshez: csajka vagy ételhordó doboz fedővel, evőeszköz, (nem törékeny) bögre, törlő ruha (legjobb csajkazsákban, ami felszívja a nedvességet)
Fontos kellékek: zseblámpa, pótelem, pótégő, zsebkés (tokkal, vagy vékony kötéllel a nadrágodhoz, esetleg szíjadhoz erősítve), gyufa, gyertya, kulacs, varrókészlet, papírzsebkendő, spárga, füzet, tollak, olló. Ne feledd otthon  az egészségügyi kártyádat, az útlevelet/személyi igazolványt.
Ne hozz: mobiltelefont, zenelejátszót, kártyát, újságokat, ékszert.

1 megjegyzés: