2013. október 15., kedd

Új cserkésztestvéreket üdvözlünk

Október 2. hétvégéje keveseknek volt piros betűkkel írva a naptárukba, de nekünk cserkészeknek bizony ünnep volt e szép őszi hétvége.
Reggel 9-kor találkoztunk az 5 cserkészjelölttel, hogy a nap folyamán egy utolsó próbatétel elé állítsuk őket mielőtt nyakukba kerül a zöld nyakkendő. A katonás eligazítás hangulatát csak még rejtélyesebbé tette a gázálarcok interaktív használati útmutatója, majd egyesével nekivágtak a jelöltek az útnak, amely próbatételeken és a színes őszi természeten keresztül vezetett, egész az izgalmas befejezésig. A füstbombák pedig nem csak a bunkert burkolták be, de a nap részleteit is. Elmesélve úgysem volna még fele olyan érdekes sem a kaland, mint átélve azt.

még több képet erre találsz

Estére kellemes fáradtsággal érkeztünk vissza a cserkészotthonba, majd követtek minket a szülők és további vendégek, hogy együtt álljuk körül a tábortüzet, együtt vegyünk részt az 5 újonc fogadalomtételén, és együtt fogadjuk cserkésztestvéreinkké Kelemen Annuskát, Kelemen Katicát, Rácz Lacit, Szerdi Flórát és Tamás Ádámot.

1 megjegyzés:

  1. A képek eleget mesélnek (egyik kedvencem, amikor Lacika lép ki a füstből gázmaszkban). A természet pedig tényleg pompázatos színekbe öltözött a jeles napra, én azt mondtam, hogy az év legalkalmasabb napja volt ez a próbáztatásra.

    VálaszTörlés