2014. július 31., csütörtök

Kipofozzuk a cangád


Állami támogatás keretében lehetőségünk nyílik használt bicikliket rendbe rakni. Ezért jövő hét szombaton egy karbantartó napot tartunk. Ha van biciklid, amin tudnánk ezt-azt szerelni, olajozni, beállítani, hozzá tenni, akkor ott a helyed. Bármilyen biciklit szeretettel várunk, nem számít mennyire öreg és működőképes.

Annyi a dolgod, hogy írd meg üzenetben facebookon, vagy mailben, hogy milyen betegségekben szenved a bringád, mi régi rajta, mit kellene cserélni, javítani (pl.: defektes, nincs váltó, fék hiányzik vagy elkopott, pedál törött, bármi egyéb). Ez azért fontos, hogy előzetesen beszerezzük a szükséges alkatrészeket. De ha csak legurulsz a bringáddal, úgy is tudunk majd segíteni.

Amire számítani lehet: olajozás, fékek, váltó beállítása, gumin defektjavítás, elhasználódott alkatrészek cseréje valamint bicikli javítási és használati tippek, trükkök. 

Nyitás: szombat (augusztus 9.) 09:00
Zárás: amíg van munka (legkorábban 12:00)
Helyszín: cserkészotthon udvara (CVČ épület)

A karbantartó nap után 1 héttel egy 4 napos biciklis, sátras mozgótáborhoz csatlakozhatsz, tehát tényleg nem árt előtte felkészülni. A mozgótáborról részletek hamarosan..

A karbantartó nap résztvevői között értékes nyereményeket sorsolunk ki! 
De most komolyan... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése