2011. december 18., vasárnap

Karácsonyi események

Alább olvashatjátok az idei karácsonyi eseményeinket:
  • Dec. 18., vasárnap, 16:15 – Betlehemi Láng fogadása a perbenyíki vasútállomáson (az átvételre csak kis létszámban megyünk autóval).
  • Dec 21., szerda – reggel a lángot az alapiskolákban adjuk át, délben a gimnáziumban.
  • Dec. 21., szerda, 15:15 (gyülekező az otthonban) – láng átadása a raformátus plébánián 15:30-kor, a városházán délután 4 órakor, majd a görög katolikus templomban 5-kor.
  • Dec. 24., szombat, 20:30 – lánghordás a városban saját, és a minket váró családokhoz. A lánghordás kb. fél 12-ig tart, a cserkészotthonba érkezünk vissza és onnan megyünk együtt az éjféli misére. A mise után élő Betlehem következik.
  • Dec. 25., vasárnap – a reggeli mise után ismét élő Betlehem. Délután 3 órakor a jászoláldást követően kint a pásztortűznél cserkészjátékokat játszunk (rossz idő esetén a Mécs központban leszünk).
Néhol a pontos időpont még nem derült ki, a továbbiakban majd itt frissülni fog. Figyeljétek a honlapot, vagy a facebook eseményeket. Bár az idei tél egyelőre nem mutatkozik túl hidegnek, a karácsonyi lánghordásra nem árt majd melegen öltözni.

A Betlehemi lángot szenteste elvisszük mindazokhoz, akik azt kérik. Jelentkezni lehet csapatunk cserkészeinél, de a honlapon található elérhetőségekre is bátran lehet írni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése