2013. április 8., hétfő

Filmhétvége a karib tengeren..


Hosszú küzdelemben a szavazás végeredményeként Jack Sparrow kapitány és kalózai legyőzték a keresztapát a consiglierjével együtt (Karib: 44, Keresztapa: 38 szavazat). A filmhétvégén tehát a film első három részét fogjuk megnézni.

Részletek:

Helyszín: görög katolikus kisterem
Péntek: gyülekező 17:00, zárás 21:30
Szombat: gyülekező 9:30, zárás 19:00
Részvételi díj: 4 euro, testvéreknek fejenként 2 euro
Ezúttal otthon alszunk és szombaton reggel ismét gyülekezni fogunk. Pénteki vacsorát hozzatok magatokkal, szombaton pedig még otthon reggelizünk. Cserkészek hozzanak egyenruhát, pénteken részt veszünk az esti liturgián.

Végezetül egy kis ízelítő a filmből, lehet válogatni a szereplők és jelmezek közül (jelmezeket az otthonban lévő keretes szekrényből is lehet kölcsönözni).



"De még miénk a föld, az ég
És az óceán."

3 megjegyzés:

  1. Kalózjelmezt minden igaz tengerészre!!!

    VálaszTörlés
  2. A filmhétvége jelmezes. Egy régi ing, egy bő nadrág térd zoknival, egy kis szakadt mellény és kész is a kalóz. Akinek sehogy sem sikerül semmit összehozni, az jöhet keretruha nélkül (de előtte inkább szóljatok és adunk ötletet).

    Ha konkrét szereplők szeretnétek lenni, akkor annak elkerülése érdekében, hogy ne legyen más is az, megírhatjátok ide a cikk alá kommentben. De az sem baj, ha 2-3 Barbossa kapitány lesz a fedélzeten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt találtok képeket a szereplőkről és a neveiket.
      http://disney.wikia.com/wiki/Category:Pirates_of_the_Caribbean_characters

      Törlés